Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry

Explications en anglais
de plats français

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Résultats pour la recherche de mots contenant touffe

  • Ingredient or French dish: translation or description in English
  • à l'étouffée : stewed
  • étouffer, étuver : a method of cooking food slowly in a tightly closed pan with little or no liquid; estouffade refers to the dish itself. evaporated milk Milk with its water content reduced by half and sterilized; this causes it to taste caramelized, but no sugar is actually added. extract Concentrated stock, juice, or solution produced by boiling and clarification (as for vegetables, fish, poultry, game and meat, when the extract may be reduced to a jelly or glace) or by distillation (as for fruits, seeds, or leaves, such as vanilla, almond, rose water and peppermint essence). Fish extract is usually called fumes.

Cette base de données est expérimentale et comporte de nombreuses imperfections (une recherche de mot ou plat comportant un problème d'orthographe donne des résultats imprévisibles, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...).

Les explications ont été compilées à partir de sites introuvables aujourd'hui, de travaux d'élèves, de Wikipedia ainsi que de plusieurs listes bien plus complètes :

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