Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry

Explications en anglais
de plats français

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Résultats pour la recherche de mots débutant par cras (élargie à cra)

  • Ingredient or French dish: translation or description in English
  • crabe : crab
  • crambe : sea kale.
  • cramique : raisin or currant loaf.
  • crapaudine : preparation of grilled poultry or game bird, backbone removed.
  • crapaudine (à la) : grilled game bird with backbone removed.
  • crapaudine (à la) : poultry, especially small birds, trussed to look like toads.
  • crapinaude : bacon pancake.
  • craquelot : herring
  • Crécy : carrot garnish, or carrot-based dish.
  • crème : cream
  • crème (à la) : served with cream or cooked in cream sauce.
  • crème à l'anglaise : custard
  • crème à l'anglaise : light custard sauce.
  • crème brûlée : rich custard topped with a brittle layer of sugar (usually brown sugar), caramelized under the broiler just before serving.
  • crème brûlée : same, less sugar and cream, with praline.
  • crème catalane (plat régional) : a Catalan dish similar to crème brûlée. The custard is flavored with lemon or orange zest and cinnamon. The white sugar is traditionally caramelized under an iron broiler.
  • crème chantilly : sweetened whipped cream.
  • crème Chiboust : crème pâtissière lightened with Italian meringue, usually stabilized with a little gelatin.
  • crème diplomate : crème pâtissière (pastry cream) combined with crème chantilly (sweetened whipped cream ). It is lighter than crème pâtissière but still has the rich taste of fresh custard. It is often the creamy filling of choux pastry and millefeuilles.
  • crème fouettée : whipped cream.
  • crème fraîche : heavy cream with a lactic culture introduced; the culture acts as a preservative and gives a characteristic tangy flavor; see also fleurette.
  • crème pâtissière : pastry cream - a custard of eggs, flour, milk and sugar used to fill cream puffs, line tarts underneath fruit and garnish various pastries.
  • crème pâtissière : custard filling for pastries and cakes.
  • crème plombières : custard filling: egg whites, fresh fruit flavouring.
  • crème plombières : custard filled with fresh fruit and egg whites.
  • crème pralinée : crème pâtissière flavored with powdered praline; used to fill Paris-Brest and other French pastries.
  • crème renversée : custard baked in a caramel-lined mold, chilled and inverted for serving.
  • crémets : fresh cream cheese, eaten with sugar and cream.
  • crêpe : a pancake made thin, light and surprisingly strong from the eggy batter; invariably stuffed, spread, or served with moist mixtures, either savory or sweet.
  • crêpe : thin pancake.
  • crêpe dentelle : thin pancake.
  • crêpe parmentier : potato pancake.
  • crêpes Suzette : crepes heated in a chafing dish at table with a sauce of orange juice and zest, butter and orange-flavored liqueur and flambeed.
  • crépinette : a small French sausage wrapped in caul rather than easing, usually made of pork and occasionally truffled; crépine is pig's caul.
  • crépinette : small sausage patty wrapped in caul fat.
  • crépinette (de) : wrapping (of)
  • crête : cockscomb
  • crête de coq : cock's comb.
  • Il y a 47 réponses quand on recherche le groupe de lettres "cras" au lieu de cras.
  • Il y a aussi 24 traductions débutant par cras dans le lexique français anglais. L'orthographe de "cras" a peut être été modifiée.
  • crabe : crab
  • crasseux : filthy
  • cravate : tie
  • crédit : credit
  • créer / préparer : make
  • crème : cream
  • crème : cream
  • crème : custard
  • crème aigre : sour cream
  • crème bavaroise : Bavarian cream
  • crème caramel : crème caramel
  • crème chantilly : whipped cream
  • crème de tartre / bitartrate de potassium : cream of tartar
  • crème fleurette : light cream
  • crème fraîche : cream
  • crème glacée : ice cream
  • crème renversée : caramel custard
  • crémeux : creamy
  • crêpe : flapjack
  • crêpe : pancake
  • crêpe fourrée : blintz
  • crêperie : pancake house
  • crêpes : crêpes
  • crépine : caul fat
  •  

Cette base de données est expérimentale et comporte de nombreuses imperfections (une recherche de mot ou plat comportant un problème d'orthographe donne des résultats imprévisibles, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...).

Les explications ont été compilées à partir de sites introuvables aujourd'hui, de travaux d'élèves, de Wikipedia ainsi que de plusieurs listes bien plus complètes :

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