Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry

Explications en anglais
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Résultats pour la recherche de mots débutant par fond

  • Ingredient or French dish: translation or description in English
  • fond : cooking juices from meat, used to make sauces; also, bottom.
  • fond (base) : basic stock.
  • fond d'artichaut : artichoke heart.
  • fond d'artichaut : heart and base of artichoke.
  • fond, fonds de cuisine : stock. Broth in which meat, game, poultry, fish, or vegetables have been cooked; stock is usually seasoned, strained, degreased, concentrated and used as the foundation for soups and sauces.
  • fondant : an icing mixture used as a coating in confectionery and pastry.
  • fondant : melting; as in melted sugar flavored and used for icing.
  • fondant au chocolat : medium dark, rich chocolate cup-cake with fluid core. Baked for just a few minutes, the inner part of the cake is a liquid. It is served hot as a dessert. See moelleux.
  • fondre, faire : to "melt" vegetables, especially onions, leeks and garlic, by cooking them very gently until softened.
  • fondu(e) (de fromage) : melted (cheese with wine).
  • fondue : from the French word for melted, fondue has several meanings: in Switzerland, it refers to Swiss cheese, melted with white wine and seasonings in a special earthenware pot over a flame, for dipping bread cubes into; fondue bourguignonne is cubes of raw beef speared and cooked in a pot of oil heated over a flame, then eaten with various sauces; in French cooking, it refers to minced vegetables, such as tomatoes, cooked in butter or oil until they disintegrate; also a dish of eggs scrambled with melted cheese and butter.
  • Il y a 12 réponses quand on recherche le groupe de lettres "fond" au lieu de fond.
  • Il y a aussi 9 traductions débutant par fond dans le lexique français anglais. L'orthographe de "fond" a peut être été modifiée.
  • fond d'artichaut : artichoke bottom
  • fond de tarte : pastry shell
  • fondant au chocolat : chocolate fondant / lava cake
  • fondre : melt
  • fondu : melted
  • fondu (fromage) / gluant : gooey
  • fondue : fondue
  • fondue au fromage / savoyarde : cheese fondue
  • fondue bourguignone : beef fondue
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Cette base de données est expérimentale et comporte de nombreuses imperfections (une recherche de mot ou plat comportant un problème d'orthographe donne des résultats imprévisibles, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...).

Les explications ont été compilées à partir de sites introuvables aujourd'hui, de travaux d'élèves, de Wikipedia ainsi que de plusieurs listes bien plus complètes :

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