Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry

Explications en anglais
de plats français

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Résultats pour la recherche de mots débutant par riz

  • Ingredient or French dish: translation or description in English
  • râble de lièvre (lapin) : saddle of hare (rabbit).
  • râpé(e) : grated or shredded.
  • râper : to grate, especially cheese; the adjective is rape.
  • réchauffé : food that is reheated or made with leftovers.
  • réchauffer : to reheat
  • récolte : harvest, crop, vintage.
  • réduire : to reduce
  • Réforme (à la) : lamb chops bread crumbed, fried and garnished with julienne of ham, truffles, carrots and hard-boiled egg whites, with a poivrade sauce; created by Alexis Soyer for the Reform Club in London.
  • régence : sauce with wine, truffles, mushrooms.
  • réglisse : liquorice
  • réjane : garnish of potatoes, bonemarrow, spinach and artichokes.
  • rémoulade : mayonnaise seasoned with mustard, anchovy essence, chopped gherkins, capers, parsley, chervil and tarragon - a classic sauce.
  • rémoulade : sauce of mayonnaise, mustard, capers, herbs, anchovy.
  • rémoulade : sauce of mayo, capers, mushrooms, herbs, anchovies, gherkins.
  • Richelieu (à la) : garnished with stuffed tomatoes and mushrooms, braised lettuce, chateau potatoes and veal stock - a classic garnish for meat.
  • rigodon : a brioche custard tart filled with bacon, ham, nuts, or pureed fruit, served either warm or cold; a specialty of Burgundy.
  • rigotte de Condrieu (plat régional) : a type of cheese made with goat's milk which originates in the Lyonnaise region of France.
  • rillauds (plat régional) : strips of bacon (slow-cooked in pork fat)
  • rillettes : pork cubed and cooked with its fat and herbs, then pounded in a mortar and potted; goose and rabbit are sometimes prepared similarly. Rillauds and rillons are the same but are not pounded.
  • rillettes (d'oie) : potted pork (goose).
  • rillettes (d'oie) : minces spread of pork (goose), or duck, fish, rabbit.
  • rillons : small cubes of fat pork.
  • rillons : usually pork belly, cut up and cooked `til crisp.
  • rince doigt : finger bowl.
  • ris d'agneau : lamb sweetbreads.
  • ris de veau : veal sweetbreads.
  • risotto : rice cooked in butter with a little chopped onion to which stock is gradually added as it is absorbed; all manner of savory foods can be added; Arborio rice gives the proper texture, tender and creamy but never sticky.
  • rissettes : small sweetbreads.
  • rissoler : to brown in hot fat; rissole refers to food, such as potatoes, that has been fried thus; a rissole is a puff-pastry turnover or fritter that is stuffed, often with ground meat and deep-fried.
  • rivière : river
  • riz : rice
  • riz à l'impératrice : cold rice pudding with candied fruit.
  • riz à l'impératrice : rice pudding flavored with vanilla, crystallized fruit soaked in Kirsch and custard cream.
  • riz complet : brown rice.
  • riz sauvage : wild rice.
  • rösti / rœsti (plat régional) : grated potato shaped into rounds or patties and then fried.
  • rôti : roasted, a roast; a rôtisserie is a broiling device with a motorized spit for roasting large pieces of meat and birds; a rôtisseur is the cook responsible for roasting in a large kitchen.
  • rôti : roast
  • Il y a 352 réponses quand on recherche le groupe de lettres "riz" au lieu de riz.
  • Il y a aussi 51 traductions débutant par riz dans le lexique français anglais. L'orthographe de "riz" a peut être été modifiée.
  • râble (lapin) : saddle
  • râpe à fromage : cheese grater
  • râpe à zeste : micro-rasp
  • râpe à zeste / zesteur : zester
  • râper : grate
  • râper (carottes) : shred
  • râper (du fromage) : grate (cheese)
  • réception : front office
  • réception : reception
  • réceptionniste : receptionist
  • réchaud : gas stove
  • réchaud / chauffe-plats : chafing dish
  • réchauffé : heated
  • réchauffé : warmed
  • réchauffer : reheat
  • récipient : container
  • récipient : vessel (pot or pan)
  • réclamation : complaint
  • réduire : reduce
  • réfrigérateur : cooler
  • réfrigérateur : refrigerator
  • régime (bananes) : bunch
  • région : district
  • régional : local
  • régler (la température) : regulate (the temperature)
  • réglisse : licorice
  • réglisse : liquorice
  • régulièrement : regularly
  • réparer : fix
  • réparer : mend
  • réservation : booking
  • réservation : reservation
  • réserver : book
  • réserver : reserve
  • résistant : proof
  • réunion : meeting
  • réussir : succeed
  • réveil par téléphone : wake-up call
  • rideau : curtain
  • ridicule : ridiculous
  • rien : anything
  • rincer : rince
  • ris de veau : sweetbreads
  • risotto : risotto
  • rissoler : brown
  • riz : rice
  • riz soufflé : puffed rice
  • rôti : joint
  • rôti : roast
  • rôti(e) : roasted
  • rôtir : roast
  •  

Il y a aussi 2 descriptions de fromage débutant par riz. L'orthographe de "riz" a peut être été modifiée.

  • ricotta (Italy) : Strictly speaking not a cheese, ricotta is made from the leftover whey from other cheeses, either ewe's or cow's milk, and is sometimes enriched with milk or cream. As the whey is heated, the cloudy top layer is skimmed off and drained to make the cheese. Bland, slightly sweet, and dry, ricotta is eaten fresh or cooked in pasta dishes and sweet desserts.
  • rigotte de Condrieu (France) : a type of cheese made with goat's milk which originates in the Lyonnaise region of France and is named after the town of Condrieu.

Cette base de données est expérimentale et comporte de nombreuses imperfections (une recherche de mot ou plat comportant un problème d'orthographe donne des résultats imprévisibles, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...).

Les explications ont été compilées à partir de sites introuvables aujourd'hui, de travaux d'élèves, de Wikipedia ainsi que de plusieurs listes bien plus complètes :

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