Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry
Résultats pour la recherche de mots débutant par mûr
- Français French
- Anglais English, nature / lexical category
- murène
- morey, n.
Il y a aussi 4 descriptions de fromage débutant par "mûr". L'orthographe de "mûr" a peut être été modifiée.
- Muenster (USA) : a smooth textured cheese with an orange rind and a white interior. This washed-rind cheese is made from cow's milk.
- Munster (France) : a pasteurized whole-milk cow's cheese first made by Benedictine monks in the Munster Valley of the Vosges mountains. The round cheese has a smooth orange rind and a pale yellow, fairly soft paste with cracks; its delicate salty flavor grows tangy with age. Alsatians eat their favorite cheese with rye or caraway bread, which complements it perfectly.
- Murcian cheese (Spain) : a soft to firm fatty goat's milk cheese.
- Murol (France) : a hard cow's milk cheese, uncooked but pressed, from the Auvergne; the wheel-shaped cheese has a pinkish rind with a hole in the center.
Ce lexique, comme les autres lexiques disponibles, est expérimental et comporte de nombreuses imperfections (une seule nature est indiquée, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...). Il sert de base à des exercices en ligne.
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à 11:43:05 utc+ le 28/07/2025