Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry
Résultats pour la recherche de mots débutant par pain
- Français French
- Anglais English, nature / lexical category
- pain
- bread, n.
- pain
- loaf, n.
- pain au lait
- bap (GB), n.
- pain au lait
- soda bread, n.
- pain aux raisins
- snail pastry / raisin bun / raisin snail, n.
- pain chaud tartiné de beurre et d'ail
- garlic bread, n.
- pain d'épice
- gingerbread, n.
- pain de campagne
- rustic bread, n.
- pain de mie
- sandwich bread, n.
- pain de seigle
- rye bread, n.
- pain de son
- bran bread, n.
- pain grec
- pita, n.
- pain grillé
- toast, n.
- pain indien
- nan, n.
- pain nordique / pain sans levain
- flatbread, n.
- pain perdu
- French toast, n.
- petit pain
- biscuit (US), n.
- petit pain
- roll, n.
- petit pain
- bagel (US), n.
- petit pain
- bun, n.
Il y a aussi 12 explications dans les descriptions de plats. L'orthographe de "pain" a peut être été modifiée.
- pain : bread, loaf; pain mollet is soft bread; pain grille is toast; petit pain is a roll; pain perdu is French toast as made in France, usually sweetened and spiced with cinnamon, so-called because it is made with stale bread; pain de mie is sandwich bread; pain de Gênes is Genoa cake, a rich almond pound cake.
- pain : bread
- pain à l'anglaise : bread sauce. A sauce of milk thickened with bread crumbs; served with poultry and game.
- pain bis : brown bread.
- pain d'épice : spiced honey cake.
- pain de campagne : round white loaf.
- pain de mie : square white loaf.
- pain de seigle : rye bread.
- pain doré : bread soaked in milk and eggs and fried.
- pain entier / complet : wholemeal
- pain grillé : toast
- pain perdu : French toast.
Ce lexique, comme les autres lexiques disponibles, est expérimental et comporte de nombreuses imperfections (une seule nature est indiquée, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...). Il sert de base à des exercices en ligne.
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à 7:09:53 utc+ le 29/04/2024