Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry
Résultats pour la recherche de mots débutant par hor
- Français French
- Anglais English, nature / lexical category
- horaire
- timetable / schedule, n.
- hors-d'œuvre
- hors d'oeuvre / starter, n.
Il y a aussi 3 explications dans les descriptions de plats. L'orthographe de "hor" a peut être été modifiée.
- hors d'œuvre : appetisers
- hors d'œuvre : light and stimulating finger food eaten before the main meal (literally, "outside the works") as an appetizer; the term is often misspelled: when used as a collective noun it has no final s, but a group of specific appetizers takes the plural s.
- hors-d'œuvre : appetizer; also can refer to a first course.
Il y a aussi 3 descriptions de fromage débutant par "hor". L'orthographe de "hor" a peut être été modifiée.
- Obatzda (Germany) : a Bavarian cheese delicacy. It is prepared by mixing two thirds aged soft cheese, usually Camembert, and one third butter. Then a spice mix is added.
- Olivet (France) : a whole or partially skimmed-milk cow's cheese similar to Camembert, from Orleans; it is eaten very fresh or matured for a month, when it develops a delicate blue rind and is called Olivet Bleu.
- Ossau-iraty (France) : a raw and unpasteurized sheep's milk produced in the Northern Basque Country and in Béarn. It is an uncooked cheese made through pressing.
Ce lexique, comme les autres lexiques disponibles, est expérimental et comporte de nombreuses imperfections (une seule nature est indiquée, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...). Il sert de base à des exercices en ligne.
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à 20:31:52 utc+ le 31/07/2025