Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry

Lexique français - anglais

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Vous pouvez aussi rechercher une description de plat (il y a7 réponses).

Résultats pour la recherche de mots débutant par pied

  • Français  French
  • Anglais  English, nature / lexical category
  • à pied
  • on foot, n.
  • pied (champignon)
  • stalk, n.
  • pied (champignon)
  • stem, n.
  • pied bleu
  • blewit, n.
  • pieds de porc
  • pig's trotters (GB), n.

Il y a aussi 7 explications dans les descriptions de plats. L'orthographe de "pied" a peut être été modifiée.

  • pied de cheval : large oyster.
  • pied de cochon : pig's trotters cooked for several hours in white wine, then breaded and grilled to crunchy, juicy perfection.
  • pied de mouton : meaty, cream-colored wild mushroom; also sheep's foot.
  • pied de mouton blanc : creamcoloured mushroom.
  • pied de porc : pig's trotter.
  • pied de porc : pig's foot.
  • pieds et paquets : small parcels of mutton tripe, cooked with sheep trotters and white wine.

Il y a aussi 5 descriptions de fromage débutant par "pied". L'orthographe de "pied" a peut être été modifiée.

  • Pélardon (France) : a cheese from the Languedoc-Roussillon region. It is a traditional cheese made from goat's milk. It is round soft-ripened cheese covered in a white mold.
  • Piave (Italy) : a cow's milk cheese with a dense texture, without holes. It has a slightly sweet flavor and it is straw-yellow.
  • Picodon (France) : a goat's-milk cheese made in the Rhône valley region. Young the cheese has a soft white rind and has a gentle, fresh taste. If aged for longer, the cheese has a golden rind with a much harder centre and a more concentrated flavour.
  • Picón Bejes-Tresviso (Spain) : a blue cheese from Cantabria. It's made with a mixture of cow's, sheep's and goat's milk.
  • pyramide (France) : The generic name for chèvre, or fresh goat's milk cheese, uncooked and unpressed, shaped in a small truncated pyramid; this type of cheese is very white, soft, crumbly, and delicate in flavor, becoming sharper if allowed to mature; it is sometimes covered with vegetable ash to keep it from drying out.

Ce lexique, comme les autres lexiques disponibles, est expérimental et comporte de nombreuses imperfections (une seule nature est indiquée, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...). Il sert de base à des exercices en ligne.

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