Vocabulaire de l'hôtellerie et la restauration
Vocabulary for the hotel and catering industry

Explications en anglais
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Résultats pour la recherche de mots débutant par pomme

  • Ingredient or French dish: translation or description in English
  • pomme : apple
  • pomme Arlie : a baked potato, mashed and filled with cream, chives and topped with cheese.
  • pomme de terre : potato (literally, "apple of the earth"); often abbreviated to pomme, especially for certain potato preparations, such as pommes frites, but not to be confused with apple; pommes frites are French fried potatoes, as are pommes Pont-Neuf; originally sold on the Pont Neuf over the Seine River in Paris.
  • pomme en l'air : caramelized apple slices usually served with blood sausage.
  • pommes (de terre) : potatoes
  • pommes à l'anglaise : boiled potatoes.
  • pommes à la vapeur : steamed or boiled potatoes.
  • pommes allumettes : very thin fries 1/4 x 2-1/2
  • pommes Anna : a dish of layered potato slices baked with butter in a special casserole; brown and crisp on the outside, soft on the inside; see also chateau potatoes.
  • pommes arlie : twice baked potatoes or stuffed baked potatoes. The potatoes are baked until soft, then split open. The inside is scooped out, mashed with butter and cream to stuff the potato skin, then topped with cheese and paprika and baked until hot and bubbling.
  • pommes boulangère : potatoes cooked with the meat; gratin with onions, sometimes bacon.
  • pommes Darphin : thick potato pancakes that are made with nothing but potatoes, salt and pepper and the oil and butter they are cooked in.
  • pommes dauphine : mashed potatoes mixed with choux pastry, shaped into balls and fried.
  • pommes dauphinoise : basked dish of sliced potatoes with milk, garlic, cheese.
  • pommes de terre : potatoes
  • pommes de terre à l'anglaise : boiled
  • pommes de terre allumettes : thin and fried.
  • pommes de terre boulangère : sliced with onions.
  • pommes de terre brayaude : baked
  • pommes de terre château : potatoes cut into small ovals and sauteed in butter.
  • pommes de terre dauphine : croquettes
  • pommes de terre duchesse : mashed with egg yolk.
  • pommes de terre en l'air : hollow potato puffs.
  • pommes de terre frites : fried chips.
  • pommes de terre gratinées : browned with cheese.
  • pommes de terre grenaille : very small potatoes
  • pommes de terre lyonnaise : sautéed with onions.
  • pommes de terre vapeur : boiled
  • pommes duchesse : mashed potatoes with butter, egg yolks, nutmeg garnish.
  • pommes en robe : potatoes cooked with skins on.
  • pommes frites : French fries.
  • pommes gaufrettes : waffle-cut potatoes. Crisps obtained by quarter turning the potato before each next slice over a grater and deep-frying just once.
  • pommes gratinées : baked dish of potatoes, browned, often with cheese.
  • pommes lyonnaises : potatoes sautéed with onions.
  • pommes macaire : large potato cake. The potatoes are twice-cooked: first in their skins, then scooped out and refrigerated, then fried on both sides until golden and crisp, like rosti or hash browns.
  • pommes noisettes : potatoes that have been cut into tiny, hazelnut-shape balls before being sautéed in butter until well browned.
  • pommes paille : deep-fried potato "straws".
  • pommes pailles : potatoes cut into julienne strips, then fried.
  • pommes pont-neuf : classic fries, cut 1/2 x 2-1/2
  • pommes soufflées : small thin slices of potato fried twice (inflate like pillows).
  • pommes soufflées : are a sophisticated variety of French fried potato. Slices of potato are fried twice, once at 150 °C (300 °F) and then again after cooling, at 190 °C (375 °F). The potato slices puff up into little balloons during the second frying and turn golden brown.
  • Il y a 47 réponses quand on recherche le groupe de lettres "pomme" au lieu de pomme.
  • Il y a aussi 6 traductions débutant par pomme dans le lexique français anglais. L'orthographe de "pomme" a peut être été modifiée.
  • pomelo : grapefruit
  • pomme : apple
  • pomme de terre : potato
  • pomme noisette : potato ball
  • pommes de terre au four : baked potatoes
  • pommes frites : French fries
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Cette base de données est expérimentale et comporte de nombreuses imperfections (une recherche de mot ou plat comportant un problème d'orthographe donne des résultats imprévisibles, le sens est parfois régional, l'orthographe et le sens peuvent être plutôt américains...).

Les explications ont été compilées à partir de sites introuvables aujourd'hui, de travaux d'élèves, de Wikipedia ainsi que de plusieurs listes bien plus complètes :

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